SCROLLA NER FÖR ATT SE ANNONS

HÅLLBART FLUGFISKE

Flugfiske går hand i hand med naturen. Ett beroendeförhållande där bra flugfiske är avhängig frisk natur och rena vattendrag. För ett flugfiskeföretag som Guideline vilar verksamhet och existens på dessa grundläggande kriterier – So, yes! WE CARE. Vår värdegrund återspeglar vad vi står för i livsstil, i vårt miljö- och hållbarhetsarbete och att vi bryr oss om varandra.


Miljöprojekt & Mål

Guideline stödjerDet är dags att bekänna färg. Varje företag påverkar naturen på ett eller annat sätt och vi är inte annorlunda.

 

   När vi genomförde en undersökning av våra tillverknings- och affärsprocesser upptäckte vi stora möjligheter till förbättringar. Vi beslutade sätta upp tydliga hållbarhetsmål för vårt företag. Vi kallar det ”Clean all the way”.

   

   Detta innebär att vi kommer att göra allt för att minimera vårt negativa miljöavtryck. Från utvecklings- och tillverkningsprocesser till material och logistik. Det är en svår uppgift där man lätt blir passiv och i slutändan inte gör någonting.

   

   Men vi har bestämt oss att försöka. Hittills har vi lyckats tillverka flugspön, linor och kläder med betydligt minskad miljöpåverkan. Vi har omarbetat förpackningar och minimerat användningen av plast, allt till förmån för naturen.

   

   Vi är inte färdiga ännu, utan mer är på väg. Läs allt om vårt arbete för ett hållbart flugfiske på vår hemsida och hjälp oss i kampen för #naturen

     

     

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.