EL-GE Sportfiske 

EL-GE Sportfiske & äventyr startade redan 1969, då i en mindre lokal på Kyrkbytorget i Göteborg. Företagets grundare Lars-Gunnar ”EL-GE” Hansson hade en vision att bli en av de större aktörerna i Sverige. Idag är EL-GE en av Sveriges mest välsorterade butiker inom flugfiske. I betydligt större lokaler med bra lagerkapacitet. Vår personal har sportfisket som främsta sysselsättning, detta borgar för att kunden får bästa tänkbara hjälp, både före och efter köpet. På så vis bygger vi upp en relation där vår målsättning är att den ska vara livslång. Utanför vår fysiska butik som du hittar på Backaplan på Hisingen har våra kunder de bästa parkeringsplatserna rätt utanför entrén även om du kommer med din båt. Webbshopen som är öppen 24/7 hittar du mer än 20 000 produkter, en shop som hela tiden fylls på med nya och innovativa prylar. Webbsidan innehåller så mycket mer än produkter till flugfisket. Här hittar du Informativa artiklar och matnyttiga produkttexter. Vår ambition är att vi överträffar kundens förväntningar.

 

 

 

Vi fiskar mycket - vi kan

Personalen fiskar regelbundet för att söka nya och intressanta fiskevatten i allt från färskvatten, stilla som strömmande, till salt miljö. Ska du till tropikerna har vi de bästa kläderna och polariserande glasögonen. Väljer du att åka till fjällen eller Grönland har vi allt från myggmedel till utrustningen som ger dig valuta för pengarna.

Det spelar ingen roll om du fånga vill steelhead i Kanada, tropiska sprinterfiskar som bonefish och tarpon från flatsen. Vi har kunskapen. Länder vi besökt är Honduras, Nicaragua och Bahamas. Tvåhands flugfisket efter lax i både Sverige och Norge är vi proffs på. Inte minst fiskar vi på hemmaplan, där vårt kära kustflugfiske längs västkusten efter havsöring är en given favorit. Vi vågar påstå att vi tillsammans besitter en kunskap utöver det vanliga.

 

 

 

Vi vet vad ni behöver- vi har erfarenheten

Hos oss hittar du mängder av flugfiske produkter från många av de ledande leverantörerna. Spön, rullar, linor och tafsmaterial i alla dess tänkbara klasser och dimensioner. Vadare med dess skor i många olika storlekar. Konfektion för olika ändamål. Så även flugbindningsmaterial och alla dess tillbehör. 

Vi välkomnar nya som gamla kunder varmt! Oavsett om du undrar om Put & Take flugfiske efter regnbåge och öring, torrflugefiske efter harr eller av de tidigare nämnda arterna besvarar vi dina frågor på bästa möjliga vis. Vi flugfiskar även efter gädda och asp, där den sistnämnda inte är den vanligaste arten att fånga på fluga. 

Är det något du undrar över kan du alltid vända dig till oss via telefon eller mail. Söker du efter någon speciell produkt som du inte hittar hos oss? Vi är långt ifrån omöjliga. Har vi inte det hemma, så gör vi allt vi kan för att få hem det. Våra leveranser är snabba och vi har säkra betalningsalternativ. Följ oss gärna på våra sociala medier. Förutom flugfiske är vi välsorterade inom alla fiskemetoder, havsfiske, mete som spinnfiske efter alla tänkbara arter. Även här sitter vi med en kunskapsbank få aktörer kan mäta sig med. 

Visste du att vi har en Youtube kanal med allt från flugbindningsmönster till fiskefilmer?

 

ADRESS - Deltavägen 4, 417 05 Göteborg

HEMSIDA - https://www.el-ge.se/

 


Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.